Når et lys slukkes…

Så tændes et nyt

Sådan siger man i hvertfald. Om det er rigtigt ved vi ikke, men da vi tirsdag den 2. maj 2023 mistede vores elskede Qira meget pludseligt, føltes det ikke, som om der ville blive lyst igen overhovedet.

Qira tog herfra så uventet og pludseligt at vi ikke kunne forberede os på det, men alligevel kom hun herfra på den bedste måde – og lige som hun selv ønskede det. Hun lå i sengen mellem mor og far, og blikket var klart og trygt lige til det sidste. Vi har grædt mange tårer og savnet er enormt, men vi mindes vores skønneste Qira med alt den glæde som hun altid havde med sig gennem livet.

17 dage senere, den 19. maj, kom Qiras lille oldebarn til verden. Med kejsersnit og lidt starthjælp kunne vi sige velkommen til en smuk lille pige fra vores egen Shelby og den fantastiske Akinos – bror til vores egen Ainu og med en ligeså imponerende karriere i udstillingsringen. Hun trives nu og Shelby passer hende som om hun aldrig har lavet andet – en egenskab vi selv kan se er noget lidt ekstra i denne tæve-linje som startede med Qira.

Selvom håbet havde været et kuld med flere hvalpe, så glæder vi os nu alligevel over denne ene fantastiske pige, og vi er spændte på at se hende vokse op!

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s