Fremtidige Kuld/Future Litters

D. 14 Marts 2019 – LouLou er parret og vi håber på hvalpe i weekenden den 10-12 maj! Et kuld i efteråret planlægger vi også – stay tuned..
(For English – scroll down)

Vi har parret vores skønne LouLou – Lapinkaunis Gimme All Your Lovin’ – med en rigtig lækker finsk hanhund – FICH NOCH Expected Pätkis.

louPätkis

Pätkis har A-hofter, er øjenlyst Fri, er Pompes Fri og prcd/PRA Bærer. Og vi mener at han matcher LouLous styrker og svagheder rigtig godt!
At han er Prcd/PRA Bærer får ingen betydning for hvalpenes sundhed – i forbindelse med evt. avl senere har det betydning, fordi de skal testes inden.

Pätkis har et rigtig kraftigt hoved med det skønne bamseudtryk som racen er kendt for. Han har en kompakt krop af god størrelse og en tyk tyk pels af korrekt kvalitet.
LouLou har et dejligt feminint hoved med de smukkeste mandelformede, mørke øjne. Hun har en smuk dybsort farve og en pels af lidt blødere kvalitet. LouLou har fine proportioner og benene skruet rigtigt på kroppen, men er en lidt stor tæve.

LouLou er Danmarks mest vindende Finske Lapphund i 2018, og Pätkis er far til Finlands mest vindende Finske Lapphund i 2018.

Skulle der være spørgsmål til denne parring, er I velkommen til at kontakte os – skriv gerne lidt om hvem I er, og hvorfor I ønsker en Finsk Lapphund som Jeres nye familie-medlem! Det er en god ide at være i god tid, da vi gerne vil møde eventulle nye familier til vores hvalpe, inden vi skriver på venteliste!

I må meget gerne komme og besøge os og hundene inden I beslutter om vi er dem, I skal have jeres nye familie-medlem fra :) Vi forbeholder os ret til at vælge mellem hvalpekøbere! Mail: Brug kontaktformularen her på siden (under KONTAKT i menulinjen)
Tlf: + 45 40 75 88 17 (Kirsten) eller + 45 22 67 44 17 (John) 


December 18, 2018 – We are planning two litters in 2019, one in the spring(if the heat starts at the right time) and one in the fall. 

If you have any questions to who and when,  you are welcome to contact us – please write a little about who you are, and why you wish to share your life with a Finnish Lapphund :)

We always offer you to come meet us and our dogs before you decide if we are the ones you want to get your new family-member from!

We reserve the right to choose between puppy-buyers!

Mail: use the contact-formular under “Kontakt” in the top-menu!
Phone:  + 45 40 75 88 17 (Kirsten) or + 45 22 67 44 17 (John)

Reklamer