Fremtidige Kuld/Future Litters

Opdateret D. 10. September 2022

Vi skal have hvalpe i uge 43!

LouLou er scannet drægtig med 4-6 hvalpe som kommer til verden omkring 16-18. Oktober. Hun er parret med vores fantastiske norske fyr Ajo, og vi glæder os meget til at se hvad der kommer fra denne kombination.

Vi søger et udstationeringshjem til en han eller tæve fra dette kuld, hør endelig nærmere om hvad dette indebærer!

Vi ved at vi har haft snakket med flere fantastiske familier, men har også forståelse for at ventetiden har været lang hos os, så hvis man stadig er interesseret i en hvalp må man gerne lige kontakte os igen.

Vi har også stadig planer for både Shelby og Naja.

Shelby forsøger vi med i næste løbetid.

Naja håber vi skal have sit første kuld. Hun er en tæve vi har udstationeret og alt efter timing på løbetiden bliver det enten efterårshvalpe her i 2022, eller vinterhvalpe i 2023.

Skulle der være spørgsmål til fremtidige parringer, er I velkommen til at kontakte os – skriv gerne lidt om hvem I er, og hvorfor I ønsker en Finsk Lapphund som Jeres nye familie-medlem! Det er en god ide at være i god tid, da vi gerne vil møde eventulle nye familier til vores hvalpe, inden vi skriver på venteliste!

I må meget gerne komme og besøge os og hundene inden I beslutter om vi er dem, I skal have jeres nye familie-medlem fra :) Vi forbeholder os ret til at vælge mellem hvalpekøbere! Mail: Brug kontaktformularen her på siden (under KONTAKT i menulinjen)
Tlf: + 45 40 75 88 17 (Kirsten)


September 10th 2022

We have a litter on the way! See image above for details.

We also have litters planned for Shelby and Naja.

Please reach out on Facebook to Melanie for more info on the planned litters.

If you have any questions; feel free to contact us – please write a little about who you are, and why you wish to share your life with a Finnish Lapphund :)

We always offer you to come meet us and our dogs before you decide if we are the ones you want to get your new family-member from!

We reserve the right to choose between puppy-buyers!

Mail: use the contact-formular under “Kontakt” in the top-menu!
Phone:  + 45 40 75 88 17 (Kirsten)

Advertisement