Fremtidige Kuld/Future Litters

D. 25. Marts 2022

Vi har kuld i støbeskeen for Shelby, Naja og LouLou.

Shelby skal forhåbentlig have sit første kuld – her håber vi på løbetid i Juni hvis alt går planlagt.

Naja håber vi skal have sit første kuld. Hun er en tæve vi har udstationeret og alt efter timing på løbetiden bliver det enten efterårshvalpe her i 2022, eller vinterhvalpe i 2023.

LouLou er lidt i parantes, da det at have tre kuld på et år godt kan være en kæmpe opgave. Vi har en skøn hanhund udvalgt til hende og da hun har et kuld fra tidligere gør det ikke noget hvis det først bliver i 2023.

Skulle der være spørgsmål til fremtidige parringer, er I velkommen til at kontakte os – skriv gerne lidt om hvem I er, og hvorfor I ønsker en Finsk Lapphund som Jeres nye familie-medlem! Det er en god ide at være i god tid, da vi gerne vil møde eventulle nye familier til vores hvalpe, inden vi skriver på venteliste!

I må meget gerne komme og besøge os og hundene inden I beslutter om vi er dem, I skal have jeres nye familie-medlem fra :) Vi forbeholder os ret til at vælge mellem hvalpekøbere! Mail: Brug kontaktformularen her på siden (under KONTAKT i menulinjen)
Tlf: + 45 40 75 88 17 (Kirsten) eller + 45 22 67 44 18 (John) 


March 25th 2023

We have liters planned for Shelby, Naja and LouLou.

Please reach out on Facebook to Melanie for more info on the planned litters.

If you have any questions; feel free to contact us – please write a little about who you are, and why you wish to share your life with a Finnish Lapphund :)

We always offer you to come meet us and our dogs before you decide if we are the ones you want to get your new family-member from!

We reserve the right to choose between puppy-buyers!

Mail: use the contact-formular under “Kontakt” in the top-menu!
Phone:  + 45 40 75 88 17 (Kirsten) or + 45 22 67 44 18 (John)