En STOR update!

Jeg har ikke været super god til at få opdateret her på siden.. Eller jo, hundenes sider har jeg opdateret hen ad vejen, men ellers har der været stille..

Musketer-Hvalpene er jo flyttet hjemmefra – tre af dem blev her i DK. Porthos er flyttet til storesøster Mera, mens Athos(Manu) og D’Artagnan(Charles) er flyttet til nye lapp-familier og det går dem alle rigtig godt <3 Aramis(Yoda) og Milady de Winter(Sabi) blev her lidt længere fordi de skulle til det store udland! Aramis(Yoda) er flyttet til Holland og skal være en del af kennel Fan It LOSse Hûs hos Saskia, Bas og Juul.. Milady de Winter(Sabi) er flyttet til Norge hos Kennel Born to Rule, som vi har lavet et samarbejde med – hvis alt går vel kommer Sabi hjem til os for et kuld når hun er gammel nok til det :)
Alle fem hvalpe er faldet godt til hos deres nye familier og vi får mange fine opdateringer fra dem!

På udstillingsfronten er der sket så meget at jeg vælger at samle det så godt som muligt:
Lapinkaunis Porthos har haft en PANG start på karrieren! Han startede med BIS4 Baby på Specialklubudstilling, og på den Internationale udstilling i Vejen(søndag) blev han BIS2 Baby!!! Der var over 50 babyer i ringen den dag, og vi jublede og skreg da Emma og Porthos blev valgt ud blandt de fire bedste!!!
Ainu har snuppet flere BIR, både her hjemme og i Tyskland – senest på den nationale udstilling i Odense, hvor han vandt den unikke titel H.C. Andersen Vinder 2017(HCAV17), og på Spidshundeklubbens dobbeltudstilling i Fuglebjerg hvor han blev BIR begge dage og placerede sig som BIS2 og BIS3!
LouLou har vundet sine danske og tyske Juniorcert’er og er nu både dansk, tysk og tysk-klub Junior Champion(KLBJCH, DEVDHJCH, DEJCH), hun slog til og blev BIR Junior og BIM voksen i Fuglebjerg om søndagen og afsluttede så sin junior-karriere med manér!
Tholie har vundet de sidste tyske Cert’er hun manglede og er nu både Tysk champion  og tysk klub champion(DEVDHCH, DECH).. Hun har desuden også vundet endnu et tysk CACIB til samlingen.. I Fuglebjerg fik hun sit sidste KlubCert og er nu også Klubchampion(KLBCH)!
Ollie har været luftet som veteran og hun elsker at være med igen.. Hun har gjort det særdeles godt på skuer – bla BIS4, BIS3 og BIS2 Veteran! Om hun kommer mere med får vi se i fremtiden – hun elsker det, men med tre unge der også skal afsted må vi prioritere lidt :)
Lapinkaunis Sharp Dressed Man(Dexter), Lapinkaunis Mera og Lapinkaunis Lola Montez(Vega) har alle også gjort det super godt på både officielle og uofficielle udstillinger hen ad vejen – vi er super glade og mega stolte af jer alle sammen!

Lapinkaunis Joker og Lapinkaunis Mera har også været ude og vise, at det ikke kun er udstilling det hele handler om! Joker og Louise er blevet Rally Begynder Mester i både DcH og DKK, og var kvalificeret til DKKs DM i Rally Lydighed! Mera og Brian har opnået en Bestået Rally-begynder konkurrence, og jeg ved at de planlægger flere i fremtiden :) Det samme gør Ainu og jeg – og vi træner stadig frem mod C-Konkurrencer i DcH..

På hvalpefronten er alt lidt usikkert. Måske kommer der et sommer/efterårs kuld i 2018, men intet lagt fast endnu..

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s