Heartbreaker

UPDATE d.16 maj – Heartbreaker er nu flyttet ud i en ny super familie <3

 

Grundet personlige årsager har vi fået denne dejlige pige tilbage, og hun søger nu sit eget hjem!
Heartbreaker er en skøn skøn pige, med masser af gåpåmod og en utrolig lyst til livet! Hun vil være den perfekte træningspartner for én der ønsker at være aktiv med sin hund, da hun allerede nu har en fantastisk kontakt og vilje til at samarbejde..
Hun er en super charmerende og kærlig pige, der vil arbejde med det, du synes hun skal arbejde med.. Hun vil samtidigt være en god familiehund, der vil knytte sig til hele familien og hun elsker at blive nusset!

Heartbreaker er ud af et kuld på fire efter FICH BYCH INTCH Lecibsin Harto(HD A/A, Øjen UA) og Fjällfarmens Qikki(HD B/B, Øjen UA).. Hun er født den 29/02-16 og er derfor 10 uger mandag den 9. maj.. Hun er PRCD/pra-DNA og GSDII/Pompes FRI via forældre..

Heartbreaker sælges ikke til udstilling eller avl, da hun er brindle og dette er uønsket.. Brindle betyder at hun er stribet i sine aftegn – det har ingen betydning for hendes sundhed, men er udelukkende kosmetisk..
Hun sælges selvfølgelig med stamtavle fra DKK og der medfølger en lille hvalpestartpakke.. Hun er Vaccineret første gang og vil inden evt eksport blive vaccineret 2. gang samt rabiesvaccineret.

Vi ønsker at finde det perfekte hjem til hende, og forbeholder os derfor retten til at vælge mellem evt købere. Eksport til Norge/Sverige kan arrangeres. Vi kan kontaktes via kontaktformularen her på siden

eller + 45 40 75 88 17 for mere info og pris..
Hun er født, opvokset og bor lige nu på Kennel Lapinkaunis, Danmark

collage

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s