8 uger

Det har været småt med opdatering af hjemmesiden – men nu kommer der lige en lille update i anledning af at hvalpene i dag er 8 uger!

De har fået navne efter forskellige ZZTop sange:
Pink – Lapinkaunis Gimmie All Your Lovin’
Han – Lapinkaunis Sharp Dressed Man
Lilla – Lapinkaunis She’s A Heartbreaker
Lyserød – Lapinkaunis She’s Got Legs

I eftermiddag flytter hannen til sit nye hjem, hvor han fremover bliver kaldt Dexter! Han kommer til at bo forholdsvis tæt på os, og vi skal gå til hvalpetræning sammen med ham, med vores egen pige – LouLou! Lilla “Elfie” og Lyserød “Laika” har vi fornøjelsen af et par dage endnu, før de hver især flytter ud til nogle dejlige familier!

Vi har valgt at beholde Pink Pige – LouLou, som vi har besluttet hun skal hedde i daglig tale. Vi glæder os enormt meget til at se hvordan hun udvikler sig <3

Hele kuldet har været en stor fornøjelse hele vejen igennem – de er modige, kloge, søde, kærlige og frække, og de har simpelthen været så nemme.. Qira har været en fantastisk super-mor endnu en gang og vi er hende evigt taknemmelig for at have bragt tre fantastiske kuld til verden for os – nu er hun pensioneret og skal bare nyde tilværelsen sammen med sine to døtre, samt Ollie, Tholie og Ainu!

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s