Københavnsvinder-udstilling i Hillerød!

Tidligt søndag morgen stod far og jeg op, for at køre til Hillerød med Ainu og Tholie.. Vejrudsigten var ikke lovende og det tegnede til at blive en kold og våd dag med udendørs udstilling.. Vi var trætte, men kørte nu afsted alligevel!

Og det var rigtig godt at vi gjorde det!

Dreamlapin’s Ainu, Mellemklasse, 17 måneder gammel – Excellent, 1. Plads, CK, Bedste Han, CERT, CACIB og BIR! KØBENHAVNSVINDER 2015!

Lapinkaunis Tholie, Åben klasse, 2 år gammel – Excellent, 1. Plads, CK, 2. Bedste tæve, res. CERT og res. CACIB!

Tag vores arme ned! I et super stærkt felt og med en kompetent dommer, slog Ainu til og tog titlen som Københavnsvinder 2015! Vi kan slet ikke udtrykke hvor stolte vi er over ham! Han performede helt suverænt i ringen og var glad, opmærksom og samarbejdsvillig – så lækkert når det hele bare kører på skinner!

Tholie har de sidste tre gange på udstilling taget reserve CERT – hvilket hun jo altså ikke kan bruge til at bliver Champion med! Øv altså! Men at hun stod nummer to denne dag med reserve CERT og reserve CACIB er nu ikke noget at kimse af – det var et stærkt tævefelt, hvor det endte med at en udenlandsk champion vandt og gerne ville have certet. Vi prøver igen og håber at det snart bliver vores tur til at give champagne på en udstilling :)

Vi fik taget billeder af Ainu med hans rosetter fra weekenden og fotografen fra Wiegaarden var rigtig imponeret over hvor let det var at tage billeder af ham – hehe, han er jo altså ret godt i træning hjemmefra ;)

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s