Endnu en…

Tid til en ny opdatering!

Siden sidst er der sket en hel masse nyt – så meget at jeg vil springe det kedeligste over ;) Tholie BIM Bornholm
Vi har selvfølgelig været på udstilling et par gange siden sidst og det har bestemt været både hyggeligt og succesrigt at være afsted! Ainu har indtil nu vundet SEKS danske Certifikater, og Tholie har taget sine to første danske, samt Dansk og Tysk CACIB – så de er begge godt på vej til forskellige champion titler nu! Ainu har desuden også snuppet to klub junior certifikater mere og er blevet Klub Junior Champion i Danmark, samt i de to tyske klubber også!

Vi er ovenud stolte af de to unge hunde og vi venter spændt på, om ikke Tholie snart tager det 3. og sidste CERT ;)
Vi har været med til reunion for DCComics-kuldet og sikke nogle skønne unge hunde de er! Smukke, dejlige og meget DcComics Reunionimødekommende alle fire – vi havde en super hyggelig dag, som vi helt sikkert kommer til at gentage engang i fremtiden – og gerne med hvalpe fra de andre kuld!

Vi har også været afsted til mentalbeskrivelse med både Ainu og Tholie og sikke en oplevelse! De viste begge to at de er fornuftige nogle
fornuftige individer, som havde flotte reaktioner og afreaktioner! Vi kan slet ikke få armene ned igen, for hold nu op de gjorde det flot!

Jeg har desuden fået opdateret siden lidt rundt omkring: nye billeder på kuld-siderne og på vores egne hundes sider!

Vi diskuterer stadig mulighederne for hvem og hvornår der kommer hvalpe på kennelen igen, men som altid hvis man er interesseret, så er vi kun en enkelt e-mail væk! 

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s