Flere hvalpebilleder + udstilling! /More puppy-pictures + Speciality Show!

(For English translation – scroll down!)

Så rundede hvalpene den første uge, og jeg har idag taget billeder af dem enkeltvis – en smule forsinket, men jeg håber det går!
De har alle taget rigtig godt på i den her første uge og de mangler bestemt ikke noget ;) Skærmbillede 2015-03-09 kl. 13.48.52De er nogle små rundmavede babyer, og Mystique passer godt på dem og hun er SÅ glad for dem! Hun elsker hvis vi sidder i eller ved siden af kassen og nusser hende mens de dier :)

Lørdag lykkedes det far og jeg at løsrive os fra babyerne en stund, og vi kørte derfor afsted mod Sjælland og Spidshundeklubbens første udstilling i 2015 – i Strøby! Ainu var eneste mand tilmeldt og han nød vidst at have opmærksomheden for sig selv ;) Han stod i Juniorklasse for 2. gang og også denne gang gjorde han det super godt!

Dreamlapins Ainu, Juniorklasse, 10 måneder:
Excellent, 1. plads, CK og KlubJuniorCertifikat!
Wuhuuu – Jeg er SÅ stolt af min lille mand! Ainu strøbyI storering var der ikke så meget at komme efter – og desuden havde Ainu slået alt fra da vi gik ind(Teenage”mode” og to højløbske tæver herhjemme, der tager energien) så vi fokuserede bare på at have det sjovt og det er jo det vigtigste :)

Og så er der selvfølgelig hvalpebilleder under den engelske oversættelse! Flere billeder i Facebook-Albummet!
(alle hvalpe er afsat!)


Time for more puppy-pictures! One week old now, and I’ve captured some pictures of each puppy alone.. They were very happy to co-operate today! They are all eating well and gaining weight – a little chubby maybe ;) Mystique is of course very fond of them and she takes good care of them! If she had to decide, we wouldn’t ever leave the puppy-box, because she wants us to cuddle and pet her while the puppies are eating ;)

Saturday, dad and I got up early and took Ainu with us to the first speciality show of the year! Ainu once again did very well.. in the juniorclass for the second time!

Dreamlapin’s Ainu – Juniorclass male, 10 months old:
Excellent, 1st place, CQ and JuniorClubCertificate!
Im sooo proud of my boy! In the main arena we just focused on having a good time, as Ainu is in Teenager-mode and decided to switch all buttons to “off” just before we went in ;) But we had fun and thats the important thing!

And now! Puppy-Pictures!!! More pictures in the Facebook-Album!
(All puppies are spoken for!)

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s