Man har et standpunkt…/News!

.. til man tager et nyt! (ENGLISH TRANSLATION under the danish part!)My, Hvalpe

Vi havde jo egentlig sagt at vi IKKE ville scanne Mystique, men da vi alligevel skulle ned til Magtor v/Christian Hembo for at sikre at hele skelettet sad som det skulle, så fik jeg altså overtalt bossen(mor) til at den lille My skulle scannes..
Og dette betyder, at vi nu er ret sikre på at der kommer hvalpe i slutningen af februar! Vi kunne nemlig se hvalpe på scanningen, og der skulle gerne være tre eller flere ;)
På det første billede skulle den store boble gerne være en hvalp, og på det andet ser man skyggerne af to hvalpe – den lange øverst og den mere runde nederst! Nu kan vi vidst roligt begynde at glæde os sådan rigtigt til, My, Hvalpeat der kommer babyer! Mystique er fit for fight og hun forstår ikke helt påstyret – hun vil egentlig bare have lov til at grave i haven, men dér får hun altså ikke lov til at få sine hvalpe… ;)

Vi var egentlig ikke i tvivl om, om der var hvalpe.. For hun er vokset 10 cm i taljen siden parring, og har allerede fået en anden facon! Ollie er også begyndt at passe på hende, og sørger for at de andre ikke bliver for voldsomme med hende – det er rigtig skønt at se, at hun passer så godt på flokken!

Nåh ja, og så er det mudder-monstre i forklædning vi har ;) Det kan man da godt se? Flere billeder på Melanie’s Facebook (Scroll under den engelske oversættelse!)


Soooo.. We have always said that we won’t scan our bitches, as it has been very easy to see if they were carrying babies! But since we were going to Magtor(CST and massage) anyway, I convinced mom to scan Mystique! And we are very happy to announce that Mystique at the moment is carrying at least three babies around! We are very excited and happy, and Mystique doesn’t understand the fuss.. She just want to dig holes in the garden, but she won’t be having her babies there ;)

We weren’t actually in doubt that she is pregnant – she has grown 10 cm around the waist since the mating, and her body is changing into another shape – she’s getting more round and soft around the stomach.. Ollie protects her, and makes sure the young ones aren’t too wild around Mystique – and this is so special to watch, as she is the leader of the pack and does everything she can to protect everyone!

Oh, and by the way – our dogs are mud-monsters in disguise, can’t you see? ;) More pictures on Melanie’s Facebook

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s