Lidt nyt/Some news

(English translation – scroll down!)
Så er det vidst på tide at vi afslører hvilken hanhund vi har tænkt os at Mystique skal parres med.. Valget er faldet på den skønne Viltti, der bor hos Annika på Kennel Black Track’s.. Viltti hedder på stamtavlen Terhakan Vilttihattu og er en finskfødt hanhund som vi mener komplementerer Mystique rigtig godt! Mere om kombinationen kan ses under fanen “Hvalpe/Puppies”!

Vi ser rigtig meget frem til dette kuld hvalpe og vi håber at Mystique snart beslutter sig for at starte sin løbetid, og at hun ikke vælger at springe over den denne gang! Billeder under den engelske oversættelse ;)


Now it is time to announce which male we are expecting to pair Mystique with in her next heat!
Our hearts fell on the lovely Viltti who lives with Annika on kennel Black Track’s in Sweden.. Viltti’s official name is Terhakan Vilttihattu and he is a Finnish born male, who we believe will compliment our Mystique very well! More information about the combination can be found on the page “Hvalpe/Puppies”

We are looking forward to this litter and we really hope Mystique will soon start her heat, and we hop she hasn’t decided to skip it this time! 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s