Udstillingsupdate/Show-update

(English in italics – scroll down)
I søndags var vi afsted på Spidshundeklubbens udstilling i Årslev på Fyn, og det gik nu ret godt, hvis vi selv skal sige det..

Lapinkaunis Ranec var allerførste hund i ringen, og ham og Michelle gjorde nu godt; Excellent og 3. plads i Juniorklasse – første gang i officielt klasse!
Lapinkaunis Tholie var første tæve i ringen, og det gik også super godt! Excellent og 2. plads i Juniorklasse – ingen CK’er til juniortæverne, selvom dommeren rigtig godt kunne lide dem alle, så syntes hun de behøvede mere tid..
Lapinkaunis Mystique stod i Åben klasse og denne vandt hun med Excellent, 1. vinder og CK – i bedste tæve blev hun slået af en ung Champion-tæve, så vore lille-My fik Certifikatet – hendes CERT nummer 2!
Fjällfarmens Oliwia – Ollie, stod som første i championklassen, og hun har tabt ALT pelsen nu, så vi var egentlig lige ved at sige hun slet ikke skulle stilles.. Men det var godt at vi gjorde det alligevel – for dommeren var VILD med hende og hun ville rigtig gerne se hende i fuld pels! Det blev til en Excellent, men som 4. vinder i klassen pga. bikini-look – det kan vi nu godt leve med!

Så alt i alt havde vi en absolut god dag og det er selvfølgelig altid skønt at tilbringe tid med Lapp-folket! (scroll ned, så finde du/i et enkelt billede fra udstillingen – se lige den smukke opstilling!)


 

Last sunday we were at the spitz speciality show in Årslev, and it went pretty well!

Lapinkaunis Ranec – Excellent, 3rd best Junior Dog
Lapinkaunis Tolie – Excellent, 2nd best Junior Bitch
Lapinkaunis Mystique – Excellent, 1st bedst Openclass Bitch, CQ, 2nd best Bitch and Certificate for the danish champion title – now she’ll just need one to get the title!
Fjällfarmens Oliwia (Ollie) – in BIKINI – Excellent and 4th best Champion Bitch!

The judge loved Ollie, and would really like to see her with her fur all grown out!

We had a great day, and it’s always nice to spend time with the FL-People!

Foto: L. Sørensen

Foto: L. Sørensen

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s