7 uger – lidt forsinket! / 7 weeks – a little late!

UPS… Nu glemte jeg jo at få lagt billeder på hjemmesiden igen…. Men det er bare så nemt at blive fanget af de små bamser, så det er bare fordi vi har haft travlt med at nusse de små at billederne er forsinket ;)

7-ugers billederne blev taget indendørs, så de er ikke så gode.. Derfor lægger jeg også billeder på fra ugens løb, hvor jeg har haft dem med ude én for én!

Vi havde besøg af Therese samt Thereses familie og Isak sidste fredag og det var rigtig hyggeligt! Jeg lægger et par billeder ind fra besøget – Qira var SÅ glad for at se Isak igen og både peb og trippede så snart hun så ham, og havde slet ikke tid til at hilse på gæsterne – hun ville bare snakke med Isak!

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s