SPK Udstilling/ Spitz Speciality Show

Lørdag stod dagen på udstilling i Spidhundeklubben! Tholie stod for første gang i officiel klasse – og det klarede hun meget godt! Hun fik excellent med en fantastisk kritik og en 4. plads – så flot af vores lille bæst! Mystique stod for første gang i Åben klasse, og også hun gjorde det godt! Hun fik Excellent, med rigtig flot kritik men forblev desværre uplaceret i klassen.. Dommer var Klaus Strack, Tyskland… Imens jeg udstillede de to unge tøser, var mor hjemme og hyggede sig med hvalpene ;)
Herunder følger kritikkerne for de to unge damer:

Lapinkaunis Tholie – Juniorklasse-tæve, 9-18 måneder.
“Excellent type, 9 months, Excellent proportions, feminine head with good details, very good neck and topline, Excellent tailset and carriage, good forechest, very good angulations in front and rear, Parallel powerfull movement, excellent coat condition, very nice temperament, Excellent presented”

Lapinkaunis Mystique – Åbenklasse-tæve, fra 15 måneder.

“22 months, excellent type, proportions and bones. Feminine with nice expression. Very nice neck and neckline, good topline, high tailset, good forechest, very good angulation in rear and front, parallel movement, very narrow in rear, typical coat in excellent show condition, very nice temperament, excellent presented.” 

 

Tholie

Lapinkaunis Tholie – Billede taget af Birte Jensen

Mystique

Lapinkaunis Mystique – Billede taget af Birte Jensen

 

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s