Jordens børn 9 måneder!/Earth’s Children 9 months!

I dag er en speciel dag! For Jordens-børn kuldet er nu officielt blevet Juniorer(9 måneder)! Vi har haft besøg af Ranec, der lige skulle hilse på hvalpene og lege med Tholie.. Det kom der altså nogle billeder ud af, så denne opdatering bliver ikke hvalpe-billeder, men Junior-billeder (og Ollie!)
Enjoy !


Today is a special day, as the Earth’s Children litter is now 9 months old and they now become Juniors! Ranec visited us today, saying hello to the puppies and playing with Tholie! Some pictures were taken – so no puppy-pictures today, but Junior-pictures(and Ollie).

Enjoy!!

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s