3 uger!/Three weeks!

SÅ har de små rundet de tre uger, og nu begynder tingene at gå stærkt, og vi kan vidst ikke helt nøjes med én enkelt opdatering om ugen mere .. Billedopdateringer med enkeltbilleder på denne måde bliver stadig én gang om ugen, men nu kan det være der kommer andre billeder hen ad vejen også – når de nu begynder at komme ud i den store verden!

Det går stadig godt med dem alle fem og de er virkelig begyndt at være rigtige små hunde nu! De knurrer, gøer og leger med hinanden.. Det er tydeligt at de begynder at kunne høre bedre for hver dag, og det samme med synet – de reagerer på at vi kommer ned til hvalpekassen nu!

Hvalpene har prøvet at være udenfor hvalpekassen et par gange nu, og de udforsker gladeligt verden omkring dem! Så nu bliver det tid til at få lavet hvalpe-gården, så de får noget mere plads at boltre sig på!

Desuden har vi valgt et tema til navnene!
Det bliver et Mustang-kuld denne gang! Så alle hvalpe har navne efter forskellige typer af Ford Mustang!

Og SÅ til billeder, husk der er flere i Facebook-albummet (Scroll til bunden, så kommer de nye.)


Three weeks already! Time flies, and things are beginning to speed up! One update a week isn’t quite enough anymore, so I’ll try to update some more through the week! Pictureupdates like this one (single-pictures) will still just be once a week, but I might upload some other pictures as they are growing and getting to know the world outside the whelping-box!

All five is still doing extremely well and they are really growing to be small dogs now! Growling, barking and playing with each other.. They are beginning to hear and see better now too! They have been outside the box a few times, and they like to explore the “World outside” – time to find the puppy-play-pen!!

NAMES! We decided upon a Mustang-litter this time – which means all five have gotten a name after a type/model of the Ford Mustang car..

And now for the pictures, remember; there are more to find in the Facebook-album!(Scroll to the bottom of the album for the new pictures!)

Tæve1, Steeda

Tæve1, Steeda

Tæve1, Steeda

Tæve1, Steeda

 

Shelby, Tæve2

Shelby, Tæve2

Shelby, Tæve2

Shelby, Tæve2

 

Saleen, Tæve3

Saleen, Tæve3

Saleen, Tæve3

Saleen, Tæve3

 

Eleanor, Tæve 4

Eleanor, Tæve 4

Eleanor, Tæve 4

Eleanor, Tæve 4

 

Bullitt/Boss, Han Navnet er endnu ikke helt fast ;)

Bullitt/Boss, Han
Navnet er endnu ikke helt fast ;)

Bullitt/Boss, Han Navnet er endnu ikke helt fast ;)

Bullitt/Boss, Han
Navnet er endnu ikke helt fast ;)

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s