Getting heavy!

(Scroll down for English!)

Vores dejlige Qira er efterhånden bleve godt stor om maven! Idag er hun vejet til knap 20 kg og i går aftes målte vi hende til 75 cm omkring maven! Hun er jo sat til den 20. men vi tror ikke helt på at hun går så længe, for hun er virkelig stor! Vi glæder os helt vildt <3 9dagetilbage

——–

Qira is getting soooo big! She was on the weight today – almost 20 kg! Last night we measured her to 75 cm around the tummy.. She is set to give birth the 20th, but honestly we don’t think she is going to hold on to them for another 9 days! So we are very excited at the moment, and we are taking good care of her – making sure she gets what she needs, even if it is extra cuddle or getting fed by hand <3

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s