Update!

En lille opdatering er vidst på sin plads!

Daughter and Mom <3

Daughter and Mom <3

Her går det stille og roligt fremad – Qira gør sit bedste til at overbevise os om, at hun skal spise både for sig selv, men også for fem ekstra ;) Ja, vi er efterhånden ret overbeviste om at der er små babyer i den buttede mave – og vi krydser fingre for at vores overbevisning er rigtig! Hun er blevet endnu mere lalleglad og madglad(hvis det overhovedet er muligt) og samtidig er hun blevet mere pylret omkring sig selv, hun vil fx ikke ud alene i gårdhaven, men vil helst have at vi går med hende..

Vi glæder os sådan, og håber der kommer et par lækre hvalpe om en måneds tid ;)

Just a small update!

Things are coming forward and Qira is quite good at convincing us that she needs to eat, not only for herself, but also for five extra ;) We are pretty sure she has babies in her lovely chubby tummy <3 Crossing our fingers that we are right! She has become even happier and food-loving, and at the same time she is much more fussy about herself – she wants us to be around her 24/7..

We are so looking forward to these babies to arrive in a little month!

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s