Tålmodighed/Patience

Vi kan se at der allerede er begyndt at komme besøgende her på siden, og det er jo godt! Men derfor vil vi nu alligevel lige fortælle at hjemmesiden her er stadig under opbygning, da det tager noget tid at få det hele til at passe, fra den game side af! Så vi beder jer om at være tålmodige indtil vi får det hele på plads! Bliv dog endelig ved med at kigge ind en gang i mellem – vi vil skrive her på forsiden/bloggen når der sker noget nyt på siden!

Det, der tager længst tid er at få oversat alle siderne til Engelsk – men vi lover at det kommer hen ad vejen!

I mellemtiden kan i nyde billedet af vores fire tøser her under (scroll ned under den engelske oversættelse)

We can see that this page is already beginning to be visited – and that’s good! but we would anyway like to inform that this homepage is still under construction, as it takes some time to get everything from the old side to fit to this one! So we would very much ask you to be patient until we get everything set! Keep popping in from time to time though – we will update here on the front page/blog when something new happens!

The thing that takes up most time is to translate all pages to English – but we promise it will be done!

Meanwhile, you get to enjoy this picture of our four lovely girls: 

DSC_6287

Qira, Tholie, Mystique and Ollie

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s