Lapinkaunis Shelby Maverick

Navn/Pedigree Name: DKCH HRCH SPLITW21 HRJCH KLBJCH SPLITJW20 Lapinkaunis Shelby Maverick

Kaldenavn/Petname: Shelby
Fødselsdag/DOB: 08/05 – 2019
Farve/Color: Brun med gyldne og hvide aftegn /Brown with golden and white markings
G
Genotype: at/at, bcbd/bc, ky/ky, D/D, E/E, S/S

Om Shelby:
Shelby er vores keeper fra LouLou’s første kuld.. Hun er en skøn og meget blid pige som vi glæder os over at skulle beholde hjemme!

Shelby er fræk som en anden slagterhund, en bjergged uden lige og den største bandit på jorden…… Men hun har samtidig et stort hjerte af guld og er hele husets kælepot – hun er sådan en hund der ligger på skødet i flere timer og bare putter.


Hofter/Hips: C/C
Albuer/Elbows: 0/0
PennHip: R0.54 L0.40
Øjenlyst/Eyes: —–
prcd/PRA-DNA: Carrier by DNA-test
Pompe’s Disease(GSD II): Fri via forældre/Clear by parents (and by DNA-test)
Degenerativ Myelopati(DM): CLEAR by DNA-test
Mentalbeskrevet/Mentaltest: Yes!
Hyrdeinstinktstest/Herdinginstincts test: Ja, skal gentages. Yes, will be repeated.

Forældre/Parents:
Far/Sire: FINCH NOCH Expected Pätkis
Mor/Dam: DKCH HRCH KLBCH KLBJCH DEJCH DEVDHJCH KLBV17 18 Lapinkaunis Gimme All Your Lovin’
Stamtavle/Pedigree:

Shelbys udstillingskarriere startede med nogle ret fine placeringer som BIR/BIM Baby(mod flere andre babyer, hvor hun til sidst stod mod sin bror, Lincoln). Som hvalp blev hun BIR Hvalp i stærkt felt fra begge køn og endte som BIS2 Hvalp på SPK’s Juleudstilling! Hendes juniorkarriere er desværre blevet kortet noget ned pga COVID19, men lige inden landet lukkede helt ned lykkedes det hende at blive Bedste Junior i Racen, samt Bedst Tæve, Bedst i Modsat køn OG BEST IN SHOW Junior! Dermed fik hun både DKK’s og SPK’s juniorcerter samt voksencertet som bare 10 måneder gammel – hun slog flere ældre tæver med lange udstillingskarrierer bag sig! Vi håber at denne smukke perle skal meget mere ud så snart landet åbner igen!

Shelby er Kroatisk Junior Champion og Split Junior Winner 2020 – hun blev BIR Junior på 3 ud af 4 udstillinger i Split i uge 30 2020! Hun har desuden også lykkedes med at bliver Klub Junior Champion i Spidshundeklubben på specialklub udstilling i Fuglebjerg. Hvis ikke jeg husker helt forkert, så er hun kun den anden brune lapphund til at få den danske junior-klub-titel – på trods af at titlen har været i spil i 8 år(skrivende stund).

Shelby har, trods corona, klaret sig ganske godt som voksen også. Hun er Kroatisk og Dansk Champion, Split Vinder 2021 – hvor hun virkelig overbevisende vandt Bedst i Racen, og dommeren var ikke et sekund i tvivl om at vores brune skønhed skulle vinde denne dag!

Advertisement