Lapinkaunis Gimme All Your Lovin’

Navn/Pedigree Name: DKCH HRCH KLBCH KLBJCH DEJCH DEVDHJCH KLBV17 18 Lapinkaunis Gimme All Your Lovin’Ekstratitler/Add. Titles: Meisdorf Jugend Siegerin 2017, Split Winner 2018,

Mest Vindende Finske Lapphund i SPK 2018

dsc_7427DSC_7909DSC_1384DSC_1462

Kaldenavn/Petname: LouLou
Fødselsdag/DOB: 29/02 – 2016
Farve/Color: Sort med gyldne og hvide aftegn /Black with golden and white markings

Temperament:
 LouLou er det nyeste skud på stammen og en lille drøm der er gået i opfyldelse! Allerede inden parring vidste vi, at vi ville beholde en hvalp fra vores Qira & Arttu-kuld.. At vi fik lov til at bruge Arttu var en drøm i sig selv, og sammen med Qira der har givet os vores skønne Mystique, kunne det (i vores øjne) kun gå godt! Og det ser ud til vi har fået det vi har drømt om i lille LouLou.. Undfanget den 31. December(kl 23:30 finsk tid) og født den 29. februar, så er hun fra starten af en speciel pige, og vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer for hende!
LouLou består  af ballade og kærlighed – der er ikke nogen mellemting for hende! Hun er en utroligt kærlig og glad pige overfor mennesker, og har virkelig fundet sin plads i flokken her hjemme.
Hun udviser en utrolig stor lyst til at samarbejde og arbejde tæt med sin fører, idet hun er intelligent og hurtigt lærer hun nye tricks og opgaver.
LouLou går til ringtræning og deltager på udstillinger og rallykonkurrencer.
LouLou går under tilnavnet “LilleVild” fordi hun er en vild pige, der tror hun er verdens mindste hund – mens hun i virkeligheden er en ret stor tæve.. Hun har en utrolig stor personlighed og hun er ekstremt fjollet – hun finder på narrestreger og sjove påfund så snart hun er vågen og bringer mange smil og stor glæde i vores familie!
Og selv hendes kaldenavn har en historie at fortælle.. Da Kirsten og John opdrættede katte, fik de en smuk killing – og hende kaldte de Loulou til daglig.. Hun var en rigtig smuk dame der blev 18 år gammel og levede det søde liv hos nogle gode venner. Her hjemme fik vi i mellemtiden endnu en Loulou – Melanies Loulou. Hun var også en smuk dame, med sin egen vilje og en helt unik personlighed.. Da vi så valgte at beholde den her smukke hundepige og vi ikke længere havde en Loulou i huset, så måtte hun jo blive LouLou nummer 3..

LouLou er mor til vores Ford-Kuld, født 8. Maj 2019.


Hofter/Hips: A/A
Albuer/Elbows: 0/0
PennHip: R 0.36, L 0.37
Øjenlyst/Eyes: CLEAR 01/03/19
prcd/PRA-DNA: Fri via forældre /Clear by parents
Pompe’s Disease(GSD II): Fri via forældre /Clear by parents
Mentalbeskrevet/Mentaltest: Ja/Yes
Hyrdeinstinktstest/Herdinginstincts test: Ikke endnu/Not Yet

Forældre/Parents:
Far/Sire: FINCH BYCH INTCH Lecibsin Harto
Mor/Dam: Fjällfarmens Qikki
Stamtavle/Pedigree:

Louloustamtavle


LouLou har været ret succesfuld som baby og hvalp – med flere BIS-placeringer på Specialudstilling! I Juniorklassen har hun vundet to voksen-CERTer og er JuniorChampion i Danmark og også i begge tyske klubber – VDH og DCNH!
På sin første udstilling lige efter hun rundede 2år vandt hun sit 3. og sidste CERT og hun er dermed DANSK CHAMPION!

LouLou har faktisk også været en meget succesfuld pige i de voksnes rækker – adskillige BTK placeringer, BIM og endda BEDST I RACEN! LouLou har desuden vundet BEST IN SHOW på Spidshundeklubbens udstilling i Fuglebjerg!

Vilde har været med på et utal af udstillinger efterhånden – Hun er KlubChampion i Spidshundeklubben, og har opnået Kroatisk Champion også. I Tyskland er hun startet op på begge de tyske championater og mangler blot de nødvendige CAC’er.. Hun har nok CACIB’er til den internationale titel, men da de alle er vundet indenfor det samme år mangler hun endnu et CACIB.

 

 

Advertisement