Fjällfarmens Qikki

Navn/Pedigree Name: Fjällfarmens Qikki

QiraDSC_9153
Kaldenavn/Petname: Qira
Fødselsdag/Born: 22/02-2009
Død: 02/05-2023
Farve/Color: Brun med hvide aftegn – mørke øjne ift. hvad man tit ser ved brun pels!/Brown with light tan markings
Temperament: En meget kælen hund, som elsker at putte i sofaen eller sengen. Meget social, men vil meget gerne passe på sin familie. Er mest tryg ved mennesker og hunde, som hun har mødt før. Har man først vundet Qira’s hjerte, så har man stensikkert en ven for livet! Hun er en klog hund på nogle punkter, og på andre er hun bare for fjollet til at være klog.. Elsker at bruge snuden. Hun er som sagt meget fjollet, og kan lave de sjoveste krumspring når vi er på tur.
Har lidt en næse for spor, men hun har kun prøvet det for sjov her hjemme. Er desuden også meget interesseret i at træne tricks og agillity.
Hun har desuden også en fantastisk evne til altid at skulle slikke på éns briller, lige efter man har pudset dem!
Qira var en éner på så mange punkter. Altid glad, altid klar på en gåtur og altid i nærheden når der var mad. Sorgen er stadig for stor til at skrive en hel masse, og vi savner hende ubeskriveligt meget.

Qira fik d. 1/5 – 2012 sit første kuld hvalpe – X-Men kuldet! Faderen til hvalpene er DKCH Gottorp’s Karlo.
Den 18 marts 2014 fik Qira sit andet kuld hvalpe – Mustang-kuldet. Faderen til hvalpene er denne gang svenske Smarty’s Zeus “Isak”!
Den 29 Februar 2016 fik Qira sit 3. og sidste kuld –  ZZTop kuldet. Faderen til dette kuld er den fantastiske INTCH FICH BYCH Lecibsin Harto “Arttu”!

Hofter/Hips: B/B
Øjenlyst/Eyetestet: Fri 2011, 12, 14, 15/CLEAR 2011, 12, 14, 15
prcd/PRA-DNA: Fri/Clear-Normal
Pompe’s Disease(GSD II): CLEAR (Fri)

Forældre/Parents:
Far/Sire: Fjällfarmens Ukimo (Brun Domino/Brown Domino)
Mor/Dam: Fjällfarmens Arva (Sort m. lyse/Black with light tan markings)
QiraStamtavle

Bedste resultat på en udstilling/Shows:
Qira har flere Excellent på udstilling. Hendes bedste resultat er indtil videre i Rønne d. 18 August 2013 – her blev hun BIM, samt fik sit første CERT og CACIB!
Mutiple Excellent gradings and class-placings. Best result so far is BOS, CAC and CACIB at the international CACIB-Show in Rønne, Bornholm, Denmark under Judge Agnes Ganami, Israel.
Advertisement